Bloggingul - cum să-ţi da seama cât de prost erai odată...

vineri, 6 martie 2009

Ghid practic: Ce poţi face cu 5Euro

Pentru reţeta aceasta, avem nevoie de ingredientele următoare: Un telefon celular sau mobil; un abonament sau o cartelă sim; maxim 5 euro credit; un cont yahoo messenger; cunoaşterea în proporţie de 90% a „Ghid pratic: cum să-ţi dovedeşti că nu eşti pedofil în 10 paşi” (găsibil pe veveve); cunoştinţe minore de limba română.
Aceste ingrediente te vor purta spre un tărâm de vis, cu piele fragedă şi carne proaspătă, servită onlain, aşa cum place la public în ultima vreme, un tărâm de care am auzit cu toţii, unde fetele nu mai merg la şcoală ca să chiulească sau să fumeze, ci stau acasă, ca să-ţi arate pişătoarea la 11 dimineaţa. Şi tu, om de birou, cu duduloaiele pline de lipsă, cu imaginea soţiei care săraca habar n-are cum să se (de)conecteze la sisteme, ea o arde ca pe vremuri, cu administratorul sau cu grasul de la Enel, ce-a turnat-o cu caloriferu-n faptă.
E bine, bagi 5 euro credit, ţi ai un show de toată frumuseţea, de durată, minim jumătate de oră, în liniştea biroului tău unde te prefaci că te prefaci că lucrezi. Fata, nu contează, urâtă, stearpă, tinerică să fie. La un moment dat îi survine un gând că ceea ce faci e greşit, da-l arunci repede la gunoi, lângă plicurile de la bănci, că ce-ţi trebuie ţie să plăteşti ratele, atâta timp cât nu au baza de date împreună cu cei de la Orange sau Vodafone?
Sincer, nu ştiu cine poate fi divină, în episodul ăsta, tusaufata, dar e cert că dacă vom verifica notele ştiucii de la sfârşitul ...tri...se...menstrului, vom vedea dacă a ameninţat-o sau nu profesorul de geogra cu tacul de biliard. Pentru o clarificare posibil necesară, ia de citeşte titrarea tabloidului aciulea.