Bloggingul - cum să-ţi da seama cât de prost erai odată...

duminică, 16 august 2009

Combustibil verde


Chinezul He Jianma din Youxian a tras cu părul un autocar cu o greutate de 8.280 kilograme, pe o distanţă de 30 de metri, reuşind astfel să intre în Cartea Recordurilor.0-149572-highres_00000401742286.jpgBărbaul a fost susţinut de soţia lui, care l-a încurajat în timp ce se chinuia să tragă autocarul, care a fost pur şi simplu remorcat de părul lui. He a reuşit astfel să îl depăşească pe fostul deţinător al recordului, care a tras un vehicul cu greutatea de 7.874 de kilograme.



Mai mult: A tras cu părul un autocar de 8.280 de kilograme | Libertatea.ro 

Da! Sunt uimit. Într-o lume unde GreenPiss, GreenShit, GreenPay, şi alte organizaţii verzi se luptă în unanimitate pentru Salvarea Pământului, într-o lume unde blondele sunt (re)cunoscute pentru capacităţile lor degenerate din culoarea părului, într-o lume unde numai şampoanele verzi AJUTĂ CU ADEVĂRAT la căderea părului, găsim şi lucruri minunate. Lucruri care ne pot schimba viaţa, ne pot aduce pe acel făgaş pe care-l dorim cu toţii, şi anume: Tinereţe Fără Bătrâneţe Şi Viaţă Fără de Moarte.
http://www.lancewhite.net/
Primul pas spre această lume nouă şi extraordinară l-a făcut Ciung Ciang Pok ăsta, care a arătat lumii căpărul este viitorul combustibil verde. Cercetătorii de la Universitatea din Verzuria, conduşi de către profesorul sudanez Grin Marfacăr (vezi foto), nu s-au lăsat aşteptaţi şi au întocmit un raport privitor la aplicabilitatea acestui nou tip de combustibil. Am spilcuit pentru dumneavoastră un extras din acest raport, tradus în Greenomâneşte, cu câteva secţiuni ce ni s-au părut importante a vă fi aduse la cunoştinţă:
- Telefoanele mobile vor fi alimentate de părul de pe piept, existând deja un prototip de ham pentru fixarea telefonului în dreptul inimii. (NR: se zvoneşte că telefoanele pentru femei vor fi alimentate cu alte tipuri de surse de energie).
- Conform statisticilor, bateriile folosite la termometrele digitale ce fac măsurători ale temperaturii umane la nivel anal, consumă echivalentul a 3pomipezi. Cu noul combustibil, asociaţia "Un Termometru Anal pentru Fiecare" şi-a reluat cercetările, anunţând că cel târziu în primăvara anului viitor vor scoate pe piaţă primele termometre producţie proprie.
- Mai multe holdinguri din Statele Unite, şi nu numai, toate nume mari în producţia de muzică, au anunţat că vor încuraja tinerii să asculte numai muzică rock,hard,trash,mega,bega,death şi alte genuri care provoacă la arhi-cunoscutul datdinplete. General Motors anunţă în paralel că deja se lucrează la o chitară cu capacitate de înmagazinare a energiei păruite.
Aflând acestea, ne-am grăbit să luăm un interviu proaspătului ales Parlamentar European Român, Bibi Pârnaie, care ne-a asigurat că are o geantă plină cu informaţii despre cursul implementării noului tip de energie, şi ne-a asigurat că în cel mai scurt timp Guvernul României va elabora un plan complet de plantare a peste 100.000 de pomi fructiferi din rasa PĂR, dintre care peste 7.500 vor fi plantaţi la ...... periferie.
PS: Am aflot noi căcursele interne de auto-buze vor fi alimentate cu noul combustibil, iar autocarele noastre vor fi circula prin ţară trase de câte 50 deblonde fiecare, toate alese pe sprânceană de la ANOFMBB (Autoritatea Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă cu BuciBombate)
Sursa: Libertatea