Bloggingul - cum să-ţi da seama cât de prost erai odată...

duminică, 16 august 2009

Iarba verde, de acasă








Dr. Rodica Graur şi farmacia verde FOTO: FLORIN GHEORGHE




„Ca orice virus gripal, H1N1 slăbeşte sistemul imunitar. Fiind vorba de un virus care suferă mai multe mutaţii, gripa putând avea şi o formă uşoară, dar şi una gravă, un vaccin cât mai eficient este greu de creat. Prin urmare, cea mai bună soluţie de prevenire şi tratament împotriva acestei maladii este întărirea imunităţii organismului“, explică Rodica Graur.



Sănătate cu alge marine


Acest lucru se poate face pe cale naturală, folosind metodele de tratament naturiste. Spirulina, o algă marină, este un produs natural bogat în vitaminele A1, B1, B2, C, D şi E. Planta are efect anti-viral şi combate procesele inflamatorii din organism.



Mai multe amănunte găsiţi în Adevărul de Seară Constanţa."


Vă daţi seama, nu e de joacă cu gripa! Dacă te ia, te ia. Deci, este o ocazie bună de scos nişte euroi de la ciorap. Chit că-i criză, şi ciorapii s-au scurtat, trebuie umblat la încălţări, ca să nu ne ia pelaspate. Ca orice cumpărător isteţ, vedem unde-ar trebui investite economiile de pe vremea când şi-a vândut bunicul grajdul, sau caii. Şi iată, răspunsul este chiar ÎNFAŢA NOASTRĂ: iarba verde de acasă, după ce a vindecat bolile mai ceva ca Iisus Hristos, a scăpat lumea de cancer, de efectele Cernobâlului, de sculament, şi de alte mii de sute de boli, ne salvează şi de H1N1C1B1, conform spuselor experţilor care se pricep. Deoarece noi, dela "Sare-n Ochi!" nu dorim altceva decât vindecarea în masă a oamenilor suferinzi de o boală cu denumire a la Fibonacci, ne-am interesat pentru dumneavoastră, şi avem următoarele MĂRTURII REALE:




Ghiorlică Vasile, din comuna Piteşti: "Cu ajutorul medicamentului miraculos Iarba verde de acasă, am scăpat de boli nenumărate"




ing. Patrulea Mititică, din oraşul Cornuteşti: "Cu ajutorul medicamentului miraculos Iarba verde de acasă, nu am mai răcit de 2 ani"




Cotesc Marafete Ionel, din satul Inima-Străzii: "Folosesc Iarba verde de acasă încă din clasa a VIII-a, şi acum voi lua şi bacul"




dr. Tai-Bine Măciuca, din judeţul Nemţălău: "Iarba verde de acasă mi-a redat tinereţea pierdută"




av. Alina Lin, din comuna Fundul Moldovei: "Iarba verde de acasă este cel mai bun lucru pe care mi s-a întâmplat"

Sursa Adevărul